Over Zegwaard Vetputten

Hierdoor is Zegwaard Vetputten onderscheidend

Zegwaard Vetputten is gespecialiseerd in het plaatsen, legen en repareren van vetputten. Met de meest moderne en geavanceerde materialen verhelpen wij problemen in uw vetput. Ons motto is ‘reinigen en controleren’. Dat betekent dat we eerst de vetput legen en vervolgens het leidingwerk controleren en reinigen. Met deze aanpak proberen wij te voorkomen dat problemen terugkeren en kunnen hoge kosten worden voorkomen.

Klanten kozen voor om verschillende redenen voor Zegwaard Vetputten

Ons klantenbestand bestaat uit een diverse groep. Het grootste deel hiervan bestaat uit horecagelegenheden en organisaties in de voedingsmiddelenindustrie. Wij verzorgen bij iedereen alles rondom een goed werkende vetput, zowel direct als indirect zoals preventief onderhoud. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het schoonmaken van het leidingwerk. Wat de werkzaamheden aan de vetput ook mogen zijn, bij Zegwaard Vetputten hebben wij alle kennis in huis om het probleem gelijk te verhelpen. Onze organisatie is ingericht op snelle actie en optimaal resultaat.

Kiest u voor Zegwaard Vetputten dan kiest u voor:

 • Flexibele planning bij het maken van afspraken.
 • Snelle en passende oplossing bij uw problemen.
 • 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaarheid.
 • Moderne machines en apparatuur voor het beste resultaat.
 • Alle kennis in huis waardoor problemen 100% worden opgelost.
 • 365 dagen per jaar bereikbaar, incl. avonden, weekenden en feestdagen.
 • Vakkundig opgeleide medewerkers met jarenlange ervaring, tevens erkend leerbedrijf.

Opvallende en milieubewuste servicebussen

Bij Zegwaard Vetputten kunt u terecht met elk probleem aan uw vetput. Of u met een verstopt leidingwerk zit of dat er onderhoud moet plaatsvinden aan uw vetput, wij regelen het voor u. Met een centraal meldpunt in Delft is er altijd wel een serviceauto in uw buurt zodat de 24 uursservice gegarandeerd wordt. Onze herkenbare Mercedes Benz servicebussen zijn uitgerust met de laatste technische snufjes, wat zorgt voor schonere en zuinigere bussen. Hierdoor zijn onze medewerkers milieubewust onderweg en dragen zo ook nog wat bij aan de globale problemen.

Of het nu om nieuwe of bestaande klanten gaat, bij Zegwaard Vetputten is elk probleem even belangrijk. Wij staan u niet alleen te woord wanneer u een afspraak wilt maken, maar ook wanneer u enkel met een vraag zit helpen wij u graag. Voor elk probleem maken wij een plan van aan pak op maat. Doordat wij 24/7 bereikbaar zijn bent u ervan gegarandeerd dat uw problemen snel zijn verholpen.

Ervaar zelf waarom onze klanten keer op keer kiezen voor onze diensten en neem contact met ons op.

 

Reinigings- of reparatieklus?
Neem contact op!

Vestiging Delft
015 262 61 61

 • Actief in heel Nederland
 • Geavanceerd werkmateriaal
 • Flexibele service
 • Gecertificeerde afvoerder
Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 VCA SCL-trede-2-wit