Vetput plaatsen

Vetput of Vetafscheider plaatsen

Horecaondernemingen en organisaties in de voedingsmiddelenindustrie zijn verplicht een vetput of vetafscheider te plaatsen. Echter is dit een flinke investering en is een vetput in verschillende soorten te bevestigen. Om een duidelijk beeld te schetsen welke vetput het beste bij uw bedrijf en situatie past, adviseren wij u graag aan de hand van een uitgebreide capaciteitsberekening.

De vetput en vetafscheider zal tussen de aansluiting op het gemeenteriool en het lozingspunt van de desbetreffende locatie worden geplaatst. Het betreft hier meestal een keukenriolering. Voor de vetput zijn er diverse installatiemogelijkheden zoals in de grond, in de kelder of bovengronds met een pompinstallatie.

Vakkundig personeel

Voor het plaatsen van de juiste vetput of vetafscheider is het uiteraard van belang dat dit door een specialist gedaan wordt met kennis over de actuele wetregelgeving. Zegwaard beheerst door jarenlange ervaring alle facetten op dit gebied. De medewerkers volgen vanaf hun eerste dag een opleiding en zijn in het bezit van alle benodigde papieren zoals kraan- en hijsbewijzen. Zegwaard zorgt voor een goed functionerende vetput en uw plaatsing is altijd in goede handen!

Uitgebreid werkmateriaal

Om in iedere situatie een vetput snel en vakkundig te kunnen plaatsen, hebben wij ons werkmateriaal uitgebreid. Zegwaard loopt hiermee ver vooruit op andere collega-bedrijven en kan iedere klus, klein of groot en complex of minder complex, direct aanpakken!

Een aantal machines die wij onlangs aan ons werkmateriaal hebben toegevoegd: 

  • 5 vacuümvrachtwagens (12m3 vuilwater capaciteit)
  • 1.5 ton kraan
  • 6 ton kraan
  • Vrachtwagen met 42 ton meter kraan

Preventief onderhoud

Wilt u in de toekomst graag geen omkijken meer hebben aan uw vetput? Dan kunnen wij deze ook voor u regelmatig onderhouden en reinigen met preventief onderhoud. Klik hier meer informatie.

Gratis en vrijblijvend advies

Wilt u gratis advies voor het plaatsen van een vetafscheider of vetput? Neem geheel vrijblijvend contact op via 015 – 262 61 61. Wij helpen u graag!

Reinigings- of reparatieklus?
Neem contact op!

Vestiging Delft
015 262 61 61

  • Actief in heel Nederland
  • Geavanceerd werkmateriaal
  • Flexibele service
  • Gecertificeerde afvoerder
Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 VCA SCL-trede-2-wit