Vetput reparatie

Vetput reparatie

Het kan voorkomen dat uw vetput niet meer functioneert zoals voorheen en dat er voor een bepaald onderdeel een reparatie benodigd is. Maar wanneer uw vetafscheider op een moeilijk te bereiken plek is geplaatst, zoals midden in uw restaurant, wilt u het liefste zo weinig mogelijk hinder ervaren tijdens de reparatie. Zegwaard begrijpt dit en herstelt uw vetput zonder te demonteren. Dit doen we door middel van kunststoflassen of door een nieuwe vetafscheider in de bestaande te plaatsen.

Vetput kunststoflassen

Het is mogelijk om de bestaande vetafscheider door middel van kunststoflassen te repareren. Het voordeel hiervan is, is dat er geen hak, breek of sloopwerkzaamheden aan te pas komen. Bij kunststoflassen wordt met behulp van hete lucht het materiaal verhit tot de juiste temperatuur. Door de toevoeging van lasdraad van hetzelfde materiaal, worden de kunststofdelen aan elkaar gesmolten. Wij maken hierbij gebruik van een speciaal lasapparaat die de lucht tot op 5 graden Celsius nauwkeurig verhit, waardoor een stevige las gegarandeerd is!

Nieuwe vetput plaatsen

Naast het kunststoflassen is het ook mogelijk om een nieuwe op maat gemaakte vetafscheider in de bestaande vetput te plaatsen. De nieuwe wanden, voorvangbak en kamers van de vetput zullen met behulp van kunststoflassen waterdicht bevestigd worden. Zo bent u ervan verzekerd dat de overlast tijdens de reparatie van uw vetput tot een minimum beperkt blijft.

Preventief onderhoud

Wilt u graag toekomstige problemen aan uw vetput voorkomen? Dan kunnen wij deze ook voor u regelmatig onderhouden met preventief onderhoud. Klik hier meer informatie.

Gratis en vrijblijvend advies

Wilt u gratis advies of een inspectie van uw vetafscheider of vetput, omdat deze niet goed functioneert? Neem geheel vrijblijvend contact op via 015 – 262 61 61. Wij helpen u graag!

Reinigings- of reparatieklus?
Neem contact op!

Vestiging Delft
015 262 61 61

  • Actief in heel Nederland
  • Geavanceerd werkmateriaal
  • Flexibele service
  • Gecertificeerde afvoerder
Zegwaard ISO 9007 ISO 14001 VCA SCL-trede-2-wit